website

Kasteel Gravenhof

Kasteel Gravenhof is een sfeervol kasteeldomein op een boogscheut van Brussel en is de uitgelezen plek om te vergaderen, te eten, te vieren, te overnachten of te genieten. Kasteel Gravenhof beschikt over 26 moderne kamers met alle faciliteiten om van uw verblijf een verademing te maken.

In de gemoedelijke brasserie met buitenterras en speeltuin serveren ze naast de vermaarde Gravenhofse Ribbekes (volgens geheim recept!) ook heerlijke streekgerechten en lekkere desserts. Gravenhof is ook een absolute toplocatie voor een huwelijksfeest, jubileum, communie of babyborrel op maat.En het kasteel is perfect uitgerust om van elk bedrijfsevenement een succesverhaal te maken.

Al deze aspecten komen perfect tot hun recht op de mooie en duidelijke website. Door gebruik te maken van de prachtige omgevingsfoto's wordt de bezoeker helemaal in de juiste sfeer gebracht.

Gravenhof website op smartphone
Kamer in Kasteel Gravenhof

Zij begeleiden ons van begin tot einde bij al onze online projecten, hun experts stellen kritische vragen, en zorgen ervoor dat wij steeds op twee oren kunnen slapen.

Barbara Van Wonterghem
Zaakvoerder, Huis Van Wonterghem

Wij deden uiteraard al véél meer dan dat!
Websites, applicaties, gebruikersinterfaces, noem maar op. Laat u gaan en bekijk het allemaal.

Bekijk al onze realisaties