Membr

Toegangscontrole en ledenbeheer

Membr startte als platform voor het ledenbeheer van discotheken en clubs. De Carré in Willebroek en The Villa in Antwerpen gebruiken het bijvoorbeeld al jaren. Intussen is Membr uitgegroeid tot een compleet systeem voor iedereen die de toegang tot zijn zaak, club, zwembad, domein,… wil controleren. Daarnaast zijn ook allerlei extra features mogelijk, zoals het samenstellen van guestlists, de reservatie van tafels en het bijhouden van de vestiaire.

membr pos

Toegangscontrole en ledenbeheer made easy 

Zie Membr maar als een tool om alle gegevens van je bezoekers bij te houden. Zij kunnen online een profiel creëren, of je veiligheidspersoneel kan aan de ingang zelf een nieuw account aanmaken. Dat loopt heel vlot, want je kan Membr koppelen aan je hardware (zoals een computer met eID-lezer). De persoonlijke gegevens van je gasten kan je trouwens zelf verder aanvullen, bijvoorbeeld met opmerkingen over hun communicatievoorkeuren of gedrag. Je kan ook automatisch een foto van hen maken bij binnenkomst en die toevoegen aan hun profiel.

Aan de balie of toegangscontrole kan je securitypersoneel de (virtuele of fysieke) lidkaart inscannen of opzoeken. Zij krijgen meteen eventuele extra opmerkingen te zien, bijvoorbeeld over een tijdelijke of permanente ban. 

Doet er zich een noodsituatie voor? Dan kan je à la minute een up-to-date aanwezigheidslijst genereren. Je kan achteraf ook bepaalde bezoekers opzoeken, want alle bezoeken worden automatisch geregistreerd en bijgehouden.

membr pos2

Extra features

  • Ticketverkoop: je gasten kunnen online of aan de kassa tickets aankopen en die meteen koppelen aan hun profiel. Hetzelfde geldt voor abonnementen of beurtenkaarten. 
  • Vestiaire-functie: Membr kan automatisch een kapstok toewijzen aan een bezoeker. Die info wordt gekoppeld aan zijn of haar profiel, samen met een foto van het kledingstuk. Zo vermijd je fouten en tijdverlies. 
  • Guestlists aanmaken: met Membr kan je ook guestlists aanleggen voor een bepaald event. Daaraan kan je tafelreservaties en bepaalde cateringformules koppelen.

Je ziet: Membr heeft heel wat mogelijkheden. We helpen je graag te bepalen welke modules een meerwaarde zijn voor jouw horecazaak, zwembad, domein, … 

“Oké, dat wil
ik dus ook!”

“Oké,
dat wil ik
dus ook!”

- Jij, onze toekomstige partner
24 juni 2024
Goesting? Kom langs om erover te babbelen.
Bel ons voor een afspraak op 056 44 06 46.
Of stuur ons een mailtje op hallo@celcius.be.