wij

Wij, dat zijn Sam, Youri, Jochen en Jari. Een groep jonge enthousiaste gasten die elkaar gevonden hebben in hun passie voor alles digitaal. Ons getraind oog voor detail komt samen in onze gezamenlijke liefde voor mooie auto’s.

Jij hoort er ook bij, bij ons team! Want een team zonder jou erbij, dat vinden wij jammer. Niemand weet beter waar jouw klanten nood aan hebben dan jij.

maken

We steken onze handen liefst uit de mouwen. Dingen zelf maken. Hard werken met onze voeten op de grond, en onze mouwen opgestroopt.  

Wij zijn geen verkopers of praatjesmakers. Daar houden we zelf niet van. Wij zijn makers, designers en ontwikkelaars. En dat al twintig jaar.

 jouw

Dit verhaal gaat over jou. Over jouw bedrijf, jouw missie, jouw klanten. Daarom vinden wij het belangrijk dat elk project helemaal gepersonaliseerd is. 

Zodat jij er beter van wordt. Zodat jij ons laat weten dat je eindelijk de impact hebt die je wilt hebben. Zodat je niet meer staat te roepen in de woestijn. Zodat mensen je laten weten dat je website is zoals jij bent en werkt. Zodat het niet wringt. Zodat jij er beter van wordt, net als je klanten. 

Wij zijn blij als jij de complimenten in ontvangst neemt.

beste
website

Daar hebben we het. Wij gaan jouw website maken. De bèste website! Of je er nu al drie had, of het je eerste is.

De website die ervoor zal zorgen dat je gezien wordt. Die je concurrenten in het haar doet krabben. Omdat jij iets hebt gesnapt dat zij nog niet meekregen. Dat je website een van je beste verkopers kan zijn. Een verkoper die 7 dagen op 7 voor jou werkt, nooit ziek is, en een ongelooflijke hefboom kan zijn voor jouw bedrijf.

Kortom, de website die jij verdient.

zonder zorgen
zonder
zorgen

Of je nu een plantrekker bent of de dingen graag uit handen geeft, wij doen ons ding zodat jij het jouwe kan doen. Geen vervelende vragen of problemen, maar oplossingen.

Alles wat met de website te maken heeft komt op ons bord. Weet je niet waar te beginnen? Een simpele “doe maar” is genoeg voor ons. We nemen het wel van je over. Of we denken met je mee. Jij beslist.

gewoon goed
gewoon
goed

Je wilt uitblinken in wat je doet. Je wilt trots kunnen zijn. Alles moet goed zijn, ook je website. Of eerder vooral je website!

Wij laten je met de deur in huis vallen. Geen vulling, maar een eerste indruk die er net als jij staat als een huis. Jouw huis, niet dat van een ander. Geloof ons: websites maken is een ambacht. Daarom is het het enige dat wij doen. Honderd procent gefocust, omdat jij daar recht op hebt.

beloofd!

Ja we menen het. Jij blij, wij blij.
Goesting? Kom dan eens babbelen.

Als je het echt wilt weten

Hoe? Bij jullie geen uitleg over SEO of CMS?
Natuurlijk wel, maar alleen als jij aangeeft dat je er nood aan hebt.

Als geeks praten wij onder elkaar met veel vaktermen en soms zelfs onverstaanbare woorden. Tegen jou praten wij als normale mensen. We vinden het belangrijk dat je weet waarover het gaat.

Maar als je het echt wilt, dan kunnen we het je ook in technische taal vertellen.

Hier gaan we. Al onze websites maken gebruik van de meest recente webstandaarden. We voorzien een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) waarmee je de website zelf kan aanpassen. Dat CMS, en de website, zijn gebouwd op het open source platform Laravel.

We optimaliseren de website voor zoekmachines en voorzien die van de nodige meta-data. En we bouwen die steeds voor de nieuwste generatie toestellen.

We voorzien integraties en koppelingen met externe services zoals ERP-systemen, nieuwsbrieven, online betalingen of sociale media.

En natuurlijk kunnen we ook zorgen voor de fotografie, copywriting, vertalingen, hosting, domeinnaam, online marketing en al de rest.