Tourific

Digitaal platform + app

Als 6 oldtimerfanaten tussen pot en pint afspreken om een rally te organiseren zoals ze er zelf een zouden willen rijden, dan krijg je Le Grand Tour. Dat is een jaarlijkse rally voor classic cars doorheen Europa, die later met Le Petit Tour nog een klein broertje kreeg. 

Bij de organisatie komt heel wat kijken: inschrijvingen aanmaken, deelnemerslijsten beheren, facturen genereren, de communicatie centraliseren,… Allemaal zaken die vlot en efficiënt lopen dankzij het Tourific-platform dat we bouwden.

Digitaal platform voor rally-organisator, -deelnemers en -partners

De rally-organisatoren werkten eerder al met ons samen voor het design en development van 2 websites en een smartphone app. Onlangs klopten ze bij ons aan om nog een stapje verder te gaan. Want taken als de registratie van inschrijvingen, het updaten van deelnemerslijsten, het geven van tussenstanden tijdens de rally tussenstanden,… kostten hen veel tijd en energie.

Onze opdracht: een tool ontwikkelen die alle nodige functionaliteiten integreert en de data centraliseert. Het resultaat: Tourific! Tourific is een efficiënt, gebruiksvriendelijk platform met verschillende onderdelen.
tourific sites

2 websites

De websites zijn de eerste kennismaking met Le Grand Tour en Le Petit Tour. Bezoekers vinden er alle informatie over de vorige edities en de volgende events. Het visitekaartje van de rally’s dus.

tourific deelnemers

Platform voor deelnemers

Uiteraard kan je je op de website ook inschrijven. Als je al een account hebt, log je daarmee in, indien niet maak je een nieuw account aan. Je persoonlijke gegevens, de informatie over je wagen, je vlucht- en overnachtingsvoorkeuren,…: hier vul je stap per stap alle nodige gegevens in. De data die het systeem al kent van een vorige deelname, hoef je niet opnieuw in te vullen. Je vindt hier ook vlot alle communicatie terug. En dankzij de koppeling met het boekhoudplatform, wordt je factuur automatisch gegenereerd.

Beheer systeem voor organisatoren

Via een eigen platform kunnen de organisatoren alle gegevens raadplegen, beheren of bijsturen. Ze kunnen hier ook zelf informatie toevoegen, bijvoorbeeld om de startnummers van de wagen toe te kennen.

tourific partners

Platform voor partners

Maar daar houdt het niet op: ook de partners van de organisatie kunnen zich aanmelden. Met beperkte rechten natuurlijk: zij kunnen enkel de gegevens raadplegen (en indien nodig aanpassen) die voor hen relevant zijn. Het bedrijf dat de kledij levert, kan hier bijvoorbeeld de kledingmaten van de deelnemers raadplegen. En het transportbedrijf houdt hier dan weer de transportmiddelen van de wagens bij. 

Smartphone app

De kers op de taart, dat is de smartphone app. Hier kan je als deelnemer aan een Tour alle nuttige info terugvinden: belangrijke contactgegevens, informatie over de route, de deelnemerslijst, tussentijden en klassementen. Je kan zelfs realtime de positie van de andere deelnemers volgen. In de app worden alle data uit het eigen platform gebundeld met de gegevens uit externe systemen voor registratie, lokalisatie, klassementen, logistiek,… Alles wordt automatisch gesynchroniseerd.

tourific app

Ook nood aan een platform dat al jouw data centraliseert, zodat je efficiënter kan werken? Contacteer ons gerust!

“Oké, dat wil
ik dus ook!”

“Oké,
dat wil ik
dus ook!”

- Jij, onze toekomstige partner
17 april 2024
Goesting? Kom langs om erover te babbelen.
Bel ons voor een afspraak op 056 44 06 46.
Of stuur ons een mailtje op hallo@celcius.be.