website

Basalte

Basalte, dat is design voor de intelligente woning. Bedien je verlichting, klimaat, muziek en veiligheid met het grootste gemak.

Basalte vertrouwt ons al vele jaren voor het maken van hun website(s).  En daar zijn wij trots op.

Ook voor deze website gingen we weer een stapje verder. Het  knappe design van hun producten, de uitgebreide mogelijkheden, de gebruiksvriendelijkheid, ze worden allemaal weerspiegeld in deze website. Zowel visueel als in de inhoud. Een visie werd opgezet, de mooiste beelden werden verwerkt en video werd naadloos geïntegreerd. 

Dat allemaal terwijl de website toch flexibel genoeg blijft voor toekomstige vernieuwingen. 

Voor de Amerikaanse markt gebruikten we dezelfde basis, maar zijn hier en daar wel inhoudelijke verschillen te zien. Dus één website te onderhouden, maar toch verschillende markten kunnen aanspreken.

We bepaalden de typografie voor de nieuwe huisstijl, en we mochten ons af en toe uitleven op de -niet altijd even serieuze- copywriting. De verwijzing naar Lord of the Rings al gevonden?

Video door Nicolas Vantomme.

We werken al meer dan vijftien jaar samen met Celcius, en zijn uitermate tevreden van wat we ondertussen met hen hebben gerealiseerd. Alles is tot in de puntjes verzorgd, en een site is niet af tot echt alles juist zit.
Klaas Arnout
basalte2 basalte5 basalte1 basalte3 basalte4

“Oké, dat wil
ik dus ook!”

“Oké,
dat wil ik
dus ook!”

- Jij, onze toekomstige partner
26 mei 2024
Goesting? Kom langs om erover te babbelen.
Bel ons voor een afspraak op 056 44 06 46.
Of stuur ons een mailtje op hallo@celcius.be.