FrentBuilder 3.0

Custom ERP-systeem

Frentlife maakt het verhuurders makkelijk. Het bedrijf maakt appartementen verhuurklaar, van afwerking tot inrichting. De ultieme ontzorging dus. En ontzorgen, da’s precies wat wij voor Frentlife doen met een op maat gemaakt ERP-systeem.

Custom ERP-systeem om offertes (en varianten) te maken

Duizenden offertes per jaar maken de Frentlife-medewerkers voor projectontwikkelaars en particuliere verhuurders. Offertes die bovendien voortdurend bijgestuurd moeten worden. Dat allemaal manueel doen, is onbegonnen werk. Enter onze FrentBuilder! Met die digitale tool maken de mensen van Frentlife op een vlotte, efficiënte en gebruiksvriendelijke manier offertes, varianten van offertes, varianten op die varianten, enzovoort. You get the picture.

frentbuilder laptops

FrentBuilder is een gigantische databank met alle diensten en producten die Frentlife aan klanten aanbiedt. Aan elk artikel kunnen specificaties toegevoegd worden, zoals de afmetingen van het product en een afbeelding ervan. Elk artikel kan gekoppeld worden aan een bepaalde ruimte en toegevoegd worden aan een grondplan. Het systeem berekent automatisch de verkoopprijzen, op basis van de aankoopprijs en parameters zoals het profiel van de klant. Het genereert automatisch overzichtelijke, visueel aantrekkelijke offertes met foto’s van alle producten. 

frentbuilder offertes

Tijd efficiënter besteden

Duidelijkheid troef dus. Niet alleen voor de klanten, die een transparante offerte ontvangen, maar ook voor de salesmensen van Frentlife. Zij kunnen hun tijd efficiënter besteden en maken minder fouten. Een dashboard bundelt trouwens alle relevante cijfers, zodat zij die in één oogopslag te zien krijgen. En dat ze tevreden zijn, bewijst het feit dat we onlangs al de derde versie van FrentBuilder mochten bouwen. 

Ook op zoek naar een ERP-systeem dat past bij de noden van jouw bedrijf? Contacteer ons gerust!

“Oké, dat wil
ik dus ook!”

“Oké,
dat wil ik
dus ook!”

- Jij, onze toekomstige partner
19 juli 2024
Goesting? Kom langs om erover te babbelen.
Bel ons voor een afspraak op 056 44 06 46.
Of stuur ons een mailtje op hallo@celcius.be.