website

Huis Van Wonterghem

Al meer dan 75 jaar verzorgen ze in de feestzalen van Huis Van Wonterghem de meest gezellige, exclusieve en verzorgde feesten en evenementen. Als familiebedrijf staan ze al drie generaties garant voor een persoonlijke aanpak en realisaties met oog voor detail waar nog lang over gesproken wordt.

Voor de nieuwe website van Huis Van Wonterghem lag de nadruk, naast de tijdloze klasse die moest uitgestraald worden, vooral op de transparante manier waarop de vele mogelijkheden aan bod moesten komen. Alles is volgens een duidelijke structuur opgesteld om de bezoeker van de website zo vlot mogelijk te begeleiden in zijn of haar zoektocht naar de juiste informatie.

Altijd opvolging

Niks zo vervelend als ergens informatie opvragen en geen antwoord terug krijgen. Via een geautomatiseerd systeem zorgden we ervoor dat aanvragen nooit meer verloren gaan. Iedereen krijgt een duidelijk en gepersonaliseerd antwoord op alle mogelijke aanvragen en wordt nadien ook opgevolgd door een persoonlijke feestplanner.

Huis Van Wonterghem
Huis Van Wonterghem

Zij begeleiden ons van begin tot einde bij al onze online projecten, hun experts stellen kritische vragen, en zorgen ervoor dat wij steeds op twee oren kunnen slapen.

Barbara Van Wonterghem
Zaakvoerder, Huis Van Wonterghem

Wij deden uiteraard al véél meer dan dat!
Websites, applicaties, gebruikersinterfaces, noem maar op. Laat u gaan en bekijk het allemaal.

Bekijk al onze realisaties