website

Heating Center

Heating Center groeide de voorbije 35 jaar uit van een groothandelaar in verwarmingstoestellen tot dé specialist in verwarming, verkoeling en ventilatie. Ze doen levering, plaatsing, onderhoud & herstelling in een ruime cirkel rond Leuven.

Al sinds 1976 staan ze garant voor de beste service, met steeds een budgetvriendelijke keuze voor een energiebesparende en professionele installatie.

Nadat wij eerder al de vorige website voor Heating Center mochten maken, en enkele jaren nadien een variant voor mobiele toestellen, werden wij opnieuw gevraagd om de website helemaal te vernieuwen. Hierbij hadden wij veel aandacht voor het gebruiksgemak van de bezoeker. Een aanvraag voor onderhoud van de verwarmingsketel gebeurt op een snelle en eenvoudige manier.

We helpen ook de bezoeker van de website door de verschillende keuzes in verwarming en verkoeling op een duidelijke manier voor te stellen.

Dubbel gebruik

Deze website wordt ook gebruikt voor Destrycker Technical Equipment, of kortweg DTE (www.dte.be). Hierbij kunnen dezelfde componenten, zoals het aanvragen van een onderhoud, opnieuw gebruikt worden, maar zijn er toch inhoudelijke verschillen mogelijk.


heating1.jpg
heating2.jpg

Zonder zorgen een belangrijk deel van je communicatie in goede handen kunnen laten is als een oase in de woestijn van je dagelijkse hectische bestaan. Daarom is Celcius al jaren onze partner.

Dominik Roukaerts
Zaakvoerder, Heating Center

Wij deden uiteraard al véél meer dan dat!
Websites, applicaties, gebruikersinterfaces, noem maar op. Laat u gaan en bekijk het allemaal.

Bekijk al onze realisaties