Wie zijn wij?

Sinds we Celcius vijftien jaar geleden oprichtten groeide ons bedrijf uit tot een volwassen speler in de wereld van online communicatie.

We leggen ons toe op het uitwerken, bouwen en beheren van professionele websites, en raken steeds sterker overtuigd van het belang van een unieke invulling van elk project. Geen voorgekauwde oplossing, maar een resultaat dat aansluit bij de specifieke doelstellingen van onze klant.

Hoe doen we dat?

Door te praten en met je mee te denken.

Door mogelijkheden en recente ontwikkelingen aan te wijzen en uw bedrijfsdoelstellingen te koppelen aan de veelzijdigheid van het internet.

En door je te adviseren bij elke stap binnen dat traject.

Op die manier combineren we uw marktkennis met onze expertise en creativiteit, altijd met één doel voor ogen: jouw boodschap zo doeltreffend mogelijk bij de juiste mensen brengen.

Onze troeven

  • Ons bewust compacte team munt uit in passie en flexibiliteit. De connectie met elke klant is persoonlijk, zonder tussenpersonen of hinderlijke bedrijfshiërarchie.
  • Bij Celcius houden we van duidelijk en eenvoudig, en spreken we alleen in techno- en marketingtermen als er uitdrukkelijk naar wordt gevraagd. Zelden of nooit, dus.
  • Een goed eindresultaat is niet goed genoeg. Wij willen een fantàstisch eindresultaat. En daar werken we intensief aan, samen met onze klanten. Boeiende samenwerkingen geven ons immers energie. Bijleren en gedachten uitwisselen zien wij als een essentieel onderdeel van onze job. Positieve ervaringen en tevreden klanten zijn daar een fijne bijwerking van.
  • Bij elke stap die we zetten staan transparantie en eerlijke communicatie centraal. Geen loze beloftes of holle termen, maar samenwerkingen die gebaseerd zijn op openheid.
    Omdat we weten dat dat werkt.

Ons team

Sam

Sam

mede-oprichter, design, small talk
maragogype, weinig suiker
Youri

Youri

mede-oprichter, design, project management
cappuccino, melkschuim en suiker
Jochen

Jochen

webdevelopment, SEO
chocomelk
Kelly

Kelly

copywriting
grote tas, melk en suiker
Jens

Jens

front-end webdevelopment
ca phe sua da

Met ons compact team focussen we op de dingen waar we goed in zijn. Voor al de rest werken we samen met enkele fantastische partners die op hun beurt dan weer goed zijn in wat ze doen. Via deze selectie van fotografen, online marketing specialisten, grafisch vormgevers en andere kunnen we je telkens het beste bieden.


Kijk gerust even binnen bij ons.

Nu je ons kent willen we u graag tonen wat we doen.

Bekijk onze diensten