Celcius: klein team, flink wat voordelen.

NIEUWS - 20.03.2018

Celcius is geen groot webdesign bureau. Dat is een bewuste keuze. Meer nog: we raken er steeds meer van overtuigd dat juist dat een van onze grootste sterktes is. Waarom?

celcius_klein_team.jpg

Zeven voordelen van je website laten ontwikkelen door een klein team: 

1. Onze ontwikkelaars zijn onze verkopers

Dat wil zeggen dat we geen verkopers in dienst hebben. Vanaf het eerste gesprek zit je samen met de mensen die jouw site gaan maken. Diegenen die je op de eerste dag ziet zijn de mensen die jouw project tot een goed einde brengen. Dat betekent ook dat je altijd iemand aan de lijn hebt die je project kent en je verder kan helpen.

Iedereen binnen ons team is op de hoogte van elk project.

2. Voor ons ben je geen nummer

Elk contact met onze klanten is persoonlijk, je weet met wie je werkt en waarvoor we staan. Bij ons zijn er geen tussenpersonen. Als je ons belt krijg je ons ook onmiddellijk aan de lijn. 

3. We focussen

Omdat we weten dat we alleen goed kunnen zijn in wat we doen als we niet alles doen. En dus focussen we op de beste designs voor het web. Designs die jouw product of dienst onder de ogen krijgen van de mensen die ze nodig hebben. Daar besteden we al onze tijd aan. Zodat jij een site hebt die oplevert.

4. Wij werken niet met templates

Dat wil zeggen dat het ontwerp van elke site vertrekt vanuit de noden van jouw bedrijf en situatie. Bij ons geen ontwerpen die tot in den treure worden ingevuld, zo werken we niet. Het zwaartepunt ligt bij ons altijd op een persoonlijk design en een content strategie die bij jouw sector en bedrijf past. We willen geen sites maken die werken voor iedereen. We willen een site maken die werkt voor jou.

5. We zijn flexibel en bereikbaar

Bij ons geen ellenlange wachtmuziek of mensen die je maar na lang aandringen aan de lijn krijgt. Dankzij ons klein team zijn we wendbaar en bereikbaar, zodat we je vragen onmiddellijk kunnen beantwoorden en snel aan de slag kunnen als er problemen of boeiende opportuniteiten opduiken.

Onze aanpak is altijd persoonlijk, met veel van onze klanten werken we al vele jaren samen, waardoor we ook samen groeien en met hen mee kunnen denken.

6. Jij kent ons en wij kennen jou 

Bij Celcius is er weinig verloop, waardoor je weet met wie je werkt en niet steeds opnieuw moet beginnen. Dat is voor iedereen fijn.

7. We laten ons goed omringen 

We werken samen met experts in hun vakgebied zodat we je een totaalaanpak kunnen bieden. Als wij een fotograaf sturen, dan kun je erop rekenen dat hij terugkeert met beelden die je site eruit doen springen. Onze copywriters doet woorden aankomen bij jouw doelpubliek. En zo hebben we nog heel wat mensen in ons netwerk die altijd all the way gaan voor jouw project. 

Wil je graag kennismaken met ons team en bekijken wat we voor jou kunnen betekenen?
Vul onderstaand formulier in en we maken graag tijd voor koffie.