Hoe werken wij?

1.

We overleggen.

Heb je een (web)project in gedachten? Kom bij ons langs om het er bij een koffie over te hebben. Wij luisteren, en ergens bij de tweede koffie stellen we ook vragen. Naar jouw verwachtingen, de doelstellingen die je voor ogen hebt, de doelgroep waarmee je wilt communiceren en wat eventuele concurrenten doen.

2.

We denken na.

Na de eerste babbel gaan we aan de slag. We vertalen de informatie naar een concreet plan, zodat we je verhaal zo goed en efficiënt mogelijk kunnen vertellen.

Afhankelijk van de complexiteit van het project maken we een voorstel op, of starten we met extra research en het samenvoegen van de nodige informatie om dit zo efficiënt mogelijk te doen.

3.

We werken een voorstel uit.

Een goede website maken is nooit ons doel. Wij willen een spectaculair goede website maken, die jouw project alle eer aandoet.

We komen ons voorstel dan ook graag persoonlijk presenteren zodat we samen kunnen overleggen en je een duidelijke en transparante prijsofferte kunnen voorleggen, zonder verborgen kosten achteraf.

4.

We tekenen een concept uit.

Eénmaal het voorstel goedgekeurd is starten we met het uittekenen van de basisstructuur op papier. Deze schetsen helpen ons en onze klanten om alle componenten binnen het design te plaatsen.

De tekeningen (wireframes) stellen we opnieuw persoonlijk aan je voor om zo op mogelijke vragen en opmerkingen te kunnen ingaan. Hoe meer we uitwisselen, hoe beter het eindresultaat wordt.

Daarna, tijd voor koffie!

5.

We ontwerpen.

De schetsen worden omgezet in digitale designs. Dit is hoe de website er uiteindelijk zal uit zien. Deze designs maken we -net als de website zelf- zodat ze er op hun best uitzien op alle toestellen zoals desktop- en laptopschermen, tablets en smartphones. We noemen dit responsive webdesign.

Indien nodig volgt een nieuwe babbel, en nog een kop koffie. Tot iedereen helemaal tevreden is. Liever nog: dolenthousiast.

6.

We ontwikkelen.

Op dit moment beginnen onze ontwikkelaars de code te schrijven. Hier komt uw website tot leven en komt de finale vorm in zicht.

Dit proces kan door jou gevolgd en bijgestuurd worden. Tijdens de ontwikkeling kun je via het Content Management Systeem (CMS) inhoud toevoegen aan de website.

Responsive website
7.

We lanceren.

We overlopen een checklist zodat jouw website voldoet aan alle vereisten die nodig zijn voor een eindresultaat om mee uit te kunnen pakken. Na een laatste kwaliteitscontrole is jouw project klaar om op de wereld losgelaten te worden.

Geen zorgen!

Tijdens het volledige proces houden we rekening met kleine, maar vaak essentiële actiepunten. Of het nu gaat over het aanmelden van je bedrijf op Google Maps, het toevoegen van een bezoekersteller, het optimaliseren van de website voor zoekmachines, het contacteren van een vertaalbureau, of het opzetten van webhosting of een domeinnaam, wij zorgen dat het in orde komt.

Dat is ons vak.

Iets uitleggen is één ding, het bewijzen is nog iets anders

Bekijk onze realisaties